Szállás árak Hotel Kamilla****

Hotel Kamilla****

Címlap » Balmazújváros » Balmazújvárosi szállások » Hotel Kamilla**** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kedvezményes ajánlatok

Akciós hétköznapok
-10%
Relaxáló feltöltődés fürdőbelépővel - hétköznap 2 éjszaka, svédasztalos félpanzióval 2024-01-10 - 2024-12-31 között - Kamilla Gyógy- Thermál és Strandfürdő valamint a szaunakomplexum ingyenes használata
17 910 Ft /fő/éj-től
Nyugdíjas
-10%
Pihenés félpanzióval és fürdőbelépővel - senior 2 éjszaka, svédasztalos félpanzióval 2024-01-01 - 2024-08-31 között - Kamilla Gyógy- Thermál és Strandfürdő valamint a szaunakomplexum ingyenes használata
17 910 Ft /fő/éj-től
helyszín
  • Észak-Alföld
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Cukrászda, Vegetáriánus konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna, Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Meleg vizű szabadtéri medence, Edzőterem, Asztalitenisz, Biliárd, Bowling, Darts

Hotel Kamilla****

A 2017 júniusában megnyíló Hotel Kamilla**** Balmazújváros szívében, a Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő szomszédságában kínálja minden igényt kielégítő, pihentető szolgáltatásait.

Szállodánk a fővárostól, Budapesttől 200 km-re, az ország második legnagyobb városától, Debrecentől és a debreceni nemzetközi repülőtértől 25 km-re fekszik. Az M3-as autópálya Balmazújvárostól 10 km-re található, így a Liszt Ferenc repülőtér 2 óra alatt elérhető. A lengyel határ 260 km-re, tehát körülbelül 3 órányi autóútra van. A szálloda közvetlenül szomszédos a Kamilla Gyógyfürdővel, ahol többek között termál-, élmény- és gyerekmedencével, Szauna Faluval és gyógyászati részleggel várjuk a fürdőzés és a szaunázás szerelmeseit. A komplexum részeként Magyarország legnagyobb, akár 100 főt befogadó szauna háza kivételes élményeket kínál. Szobafoglalás esetén az árak magukban foglalják a fürdő- és szaunakomplexum korlátlan használatát, valamint a felöntéseken történő részvételt.

A hotelben három szinten összesen 53 szoba áll a vendégek rendelkezésére. 200 fő befogadására alkalmas éttermünkben a svédasztalos étkezéseken túl a hagyományos magyar konyha ételkínálatával várjuk kedves vendégeinket.

Az étterem kiválóan alkalmas családi és baráti események, esküvők, születésnapok, keresztelők és ballagások lebonyolítására is. Az ételek mellett széles választékban kínáljuk a hazai borvidékek legkiválóbb borait.

Konferenciatermünk kitűnő helyszínt biztosít céges rendezvények és konferenciák szervezésére. Hotelünkben lehetőség van nagyobb konferenciák lebonyolítására akár 200 főig, de különtermünk alkalmas kisebb tréningek, meetingek, szűkebb körű üzleti tárgyalások lebonyolítására is.

Sportolni vágyó vendégeink számára nordic walkingra, kerékpározásra és lovaglásra is lehetőség kínálkozik a környéken, valamint számos kulturális és szabadidős program is elérhető.

Edzőtáborba érkező sportklubok felkészülését élő- és műfüves futballpályák, sportcsarnok, fitness terem és a hamarosan megnyíló uszoda is segíti, melyek szintén a szálloda közvetlen környezetében helyezkednek el.

A Kamilla Gyógyfürdő gyógyászati részlegén reumatológiai és mozgásszervi panaszok esetén komplex szolgáltatást nyújtunk, mely TB támogatással is igénybe vehető.

Különböző testkezeléseink és medencéink, valamint masszázsaink a test és a lélek egyensúlyának megteremtését szolgálják.

Az egész évben nyitva tartó ökofürdő élménymedencével, jakuzzival, termál- és gyógymedencével, pezsgőágyakkal teljes körű kényeztetést és kikapcsolódást biztosít látogatói számára, míg a nyári időszakban az úszó-, gyermek- és strandmedencék garantálják a felfrissülést.

Magyarország első és egyetlen ökofürdőjeként a balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő unikalitását természetközelisége és gyógyvizének kiváló hatása adja.

A fürdő legimpozánsabb területe a komplexum szauna részlege: a Szauna Falu igazi kuriózuma a több száz éves finn ezüstfenyők felhasználásával megépített Kelo szauna.

2016 februárjában került átadásra Magyarország legnagyobb szauna háza, amely akár 100 fő egyidejű szaunázását tudja biztosítani, továbbá gőzkabin, hortobágyi bioszauna, tüzes szauna, infrakabin, sókabin, Kneipp masszázs-medencék várják a szaunázókat, a nyári időszakban pedig strandfürdővel várja a Kamilla a pihenni vágyókat.
fizetési lehetőségek
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Gyógyturizmus
  • TELEPÜLÉS
    Balmazújváros
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    4060 Balmazújváros, Kastélykert u. 1-2.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: |
Település ismertető
  • Balmazújváros

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...